Ung kristen

Signe tipsar

Youtubern Signe Anna tipsar om sociala medier, poddar, böcker och filmer för unga kristna.

LoeppkysLife

Beskrivning: Allt om familj och livet som mamma.

Varför titta? Denna youtubekanal ger tips och råd för alla som har eller någon gång vill ha en familj. Vi får följa med mamma Delilah och hennes familj i livets toppar och dalar. Delilah visar det riktiga livet som mamma och hon inspirerar oss tittare att förtrösta på Gud under alla omständigheter.

Michelle Reed

Beskrivning: Mysig tjej som vill leva ett fridfullt liv tillsammans med Jesus.

Varför titta? Detta är en tjej som ser det fina i det enkla och som medvetet försöker leva ett fridfullt liv. Om man känner sig stressad är det härligt att titta på hennes videor där man inte behöver känna press utan bara kan slappna av.

War room

Beskrivning: En film om hur bön förändrar livet.

Varför titta? War room är en riktigt inspirerande film som jag sett flertalet gånger. Om du känner dig omotiverad att be kan jag starkt rekommendera denna film där vi får se hur en familj på utsidan ser bra ut, men under ytan kämpar de i sitt äktenskap och föräldraskap. Jag tror att många kan relatera till känslan av hopplöshet i sin familjesituation, men genom bön kan vi flytta berg!

Kärlekens fem språk

Beskrivning: En känd bok som hjälpt många människor lista ut och kommunicera hur man känner sig älskad.

Varför läsa? Denna bok är en gamechanger i många relationer och äktenskap. Författaren Gary Chapman förklarar att det finns olika sätt att visa sin kärlek och uppskattning på och att vi behöver ta reda på vår partners kärleksspråk för att kunna tjäna varandra på bästa sätt!

Powered by Labrador CMS