Ung kristen

Signe tipsar

Kaci Nicole. Foto: Privat
The case for Christ. Foto: Pure Flix
Foto: Privat
Foto: Privat

Youtubern Signe Anna tipsar om sociala medier, poddar, böcker och filmer för unga kristna.

Publicerad Uppdaterad

Kaci Nicole

Beskrivning: Bibelläsning och undervisning på ett enkelt sätt!

Varför följa? På Kacis kanal hittar man alltid en video man kan relatera till. Ibland behöver jag undervisning som är upplyftande, andra gånger något som är utmanande och ibland behöver jag bli påmind om vem Gud är och hans löften.

The case for Christ

Beskrivning: En film baserad på en sann berättelse där ateisten Lee ska bevisa för sin fru att Gud inte finns, men sedan själv blir kristen.

Varför titta? Lees fru sätts i en dragkamp mellan hennes tro på Gud och relationen till sin man, och Lee kämpar för att tillrättavisa sin fru som är på väg att bli någon han inte vill leva med. Filmen visar på djupet i evangeliet och den sanning som är grunden till vår tro.

Signes tips: Detta är en perfekt film att visa för människor som inte ännu fått möta Jesus. Vad sägs som att ha en ute-biokväll utanför kyrkan, bjuda på kaffe och låta filmen beröra många människor i er hemstad? Kör hårt!

Ashley Hetherington

Beskrivning: Rolig, underhållande och en riktig gudskvinna!

Varför titta? Ashley delar med sig av sin vardag och har ett naturligt sätt att dela med sig av sin tro. Hon är otroligt rolig och man blir alltid inspirerad efter att ha sätt hennes videor!

Vid min sida

Beskrivning: En bönebok skriven av Signe Anna.

Varför använda? Under många år har jag skrivit ner böner för att på så sätt se hur Gud verkar i mitt liv. Jag har därför designat böneboken Vid min sida för att inspirera människor till bön och att få en närmre relation till Jesus. Boken är uppdelad vecka per vecka där du får möjligheten att skriva bönelista för veckan, memorera bibelord, skriva daglig bön och anteckna veckans gudstjänst.

Powered by Labrador CMS