Debatt

En ny Jesusmanifestation för Sverige

Den 28-30 oktober är Friends Arena reserverad för en "Jesusmanifestation". Bilden är från ett tidigare arrangemang i arenan. Foto: Nora Lorek / TT
Friends arena i Solna. Foto: Henrik Holmberg / TT

Att söka Gud, är alltid nyckeln till nationers räddning, skriver pastorsparet Carolina och Lennart Torebring här och uppmanar till en kraftfull allkristen uppslutning på Friends Arena tre dagar i oktober. ”Vi kan inte annat än beundra ett sådant tilltag och tänka på vad som skulle hända om vi alla tillsammans som Kristi kropp i Sverige skulle fylla Friends Arena”, skriver de vidare.

Publicerad Uppdaterad

Midnattstimmen är slagen för vårt älskade land Sverige. Det börjar bli trångt i åsiktskorridoren samtidigt som,  i dessa dagar,  religionsfriheten är allvarligt hotad genom nya förslag som bearbetas i Sveriges riksdag. Rätten till att ge våra barn en kristen fostran är i farozonen och könsneutraliseringen är på stark framfart och redan etablerad som  "sanning" på landets högskolor. Humanisterna tar allt högre ton och menar att vårt land inte längre har en tro på Gud, vilket de anser vara en förlegad tanke som skrotats för länge sedan.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS