Nyheter

Väckelsekampanj i Louisiana har förlängts i åtta månader

Under väckelsekampanjen i Louisiana, som fortfarande pågår efter åtta månader, har tusentals människor blivit frälsta, helade och befriade. (Bild från ett annat möte.)
Under väckelsekampanjen i Louisiana, som fortfarande pågår efter åtta månader, har tusentals människor blivit frälsta, helade och befriade. (Bild från ett annat möte.)

Tusentals människor som blivit frälsta och manifestationer av helande, upprättelse och befrielse. Sådant rapporteras från staden Hammond, Louisiana, i USA där en väckelsekampanj har pågått ända sedan i oktober förra året.”Det har varit den mest övernaturliga kampanj jag någonsin sett!”, säger evangelist David R Harrison som predikar i kampanjmötena.

Publicerad Uppdaterad

Väckelsen i Louisiana har verkligen varit livsförvandlande.

David R Harrison

I oktober förra året bröt en väckelse ut i Hammond, Louisiana, vilket Världen idag tidigare rapporterat om. Det som började som en fyra dagar lång väckelsesatsning, i den lokala församlingen Old Zion Baptist Church, har fortfarande inte avtagit.

Evangelisten David R Harrison berättar i ett email till CBN News, hur gudstjänsterna fortsätter i det blå mötestältet:

”Väckelsen i Louisiana har verkligen varit livsförvandlande. När Gud skickade mig hit den 17 oktober, kunde jag aldrig drömma om att vi fortfarande skulle vara kvar!”

Första kvällen i Louisiana förra hösten, kom det runt 125 besökare, varav 34 personer gav sina liv till Jesus. Därefter strömmade folk till väckelsekampanjen, varför evangelisten Harrison slog upp sitt mötestält med plats för 2 500 personer.

I meddelandet till CBN News skriver Harrison att det även varit vissa strider längs vägen.

”Men det har helt klart varit värt det, bara för att få se de tusentals liv som har blivit förvandlade!” skriver han.

”Jag är så tacksam och ödmjuk inför att Gud har tillåtit mig och min familj att få uppleva en sådan fantastisk rörelse av den helige Ande. All ära till Gud – han har gjort stora saker,” berättar Harrison.

Han fortsätter att beskriva hur tusentals människor beslutat sig för att följa Jesus och hur helande, upprättelse och befrielse manifesterats i mötena. Han skriver:

”Det har varit den mest övernaturliga kampanj jag någonsin sett!”

I februari rapporterade Världen idag om det då veckolånga väckelsemöte som pågått på Asbury University i Kentucky. Sedan dess har det, från olika håll i USA, inkommit rapporter som vittnar om det andliga skeende som fortsatt på andra universitet och platser i landet. Rapporterna handlar om människor som blir frälsta, låter döpa sig och vittnensbörd om övernaturliga helanden.

Powered by Labrador CMS