USA

Lade ut naket innehåll på nätet – blev frälst och ”fri från mörkret”

En amerikansk kvinna som lade ut naket innehåll på nätet berättar hur en kristen pojkvän ledde henne till en tro som blev hennes räddning. (Genrebild.)

Nala Ray försörjde sig i flera års tid på att dela naket innehåll på internet – och blev en av de mest inkomst­bringande på en sajt. Nu har hon kommit till tro och låtit döpa sig.

– Nu ger jag upp allt för Kristus. Gud har radikalt räddat mig från mörkret, säger hon.

Publicerad Uppdaterad

I fyra år har amerikanen Nala Ray livnärt sig på att dela innehåll på en sajt med naket innehåll för betalande prenumeranter. Där har hon blivit en av de stora stjärnorna och en av de personer som tjänat allra mest pengar på plattformen.

Men nu har hon fått ett helt nytt liv – i Jesus. I ett klipp som hon delat i sociala medier berättar hon om förändringen som skett i hennes liv och hur hon har insett att det inte är pengar, märkeskläder och dyra resor som är det viktiga i livet.

– Jag föll verkligen in i mörkret, säger hon i klippet som hon delat bland annat på Tiktok och Instagram.

Där berättar hon också om hur hon är uppvuxen som pastorsdotter i en familj inom baptistkyrkan i USA, men hur hon senare kom på glid. Nu har hon alltså hittat tillbaka till tron, tack vare hennes nyfunne pojkvän som är kristen.

– Han visade mig verkligen Guds kärlek. Han skickade bibelverser och bad för mig. Helig Ande var verkligen i rörelse, men jag var motståndare till det för jag trodde inte att Gud gillade mig.

I ett klipp på Tiktok visar hon hur hon låtit döpa sig.

”Alla har ett val. Jag väljer Gud”, skriver hon i texten till klippet. 

Hon har samtidigt raderat allt tidigare innehåll på sidan med naket innehåll. För New York Post berättar hon att hon slängt 13 väskor med ”oblyga” kläder och tagit bort nätbaserat innehåll som inte passar in i hennes nyfunna tro.

– Nu ger jag upp allt för Kristus. Jag är troende och kommer aldrig gå tillbaka. Gud har radikalt räddat mig från mörkret, säger hon i sitt klipp på sociala medier.

Hon uttrycker också ånger över det liv hon levt de senaste åren.

– Jag visade hela mig själv på internet och sade galna saker i podcasts. Jag har gåvor och talanger, men jag använde dem inte på rätt sätt, säger hon, och passar på att tala om för sina följare hur mycket Jesus älskar dem.

– Gud älskar dig så mycket att han vill ge dig evigt liv. Du måste förstå att ditt liv här på jorden är tillfälligt och att vi alla har ett uppdrag – och det är att dela Guds ord här på jorden.

Powered by Labrador CMS