Under sång och dans ska man säga: ”Alla mina källor har jag i dig.”
Psaltaren 87:7

Världen idag

Oli London har över 700 000 följare på Instagram. Foto: Naina Helén Jåma/TT

Influencer lämnade transidentitet efter Jesusmöte

Influencern Oli London var närmast besatt av att försöka plastikoperera sig till lycka. Under ett kyrkobesök kom han på andra tankar.

Nu berättar London att han slutat operera sig, läser Bibeln och är tacksam över att Gud skapat honom till den han är.

Nyheter · Publicerad 14:00, 26 feb 2023

Oli London är en influencer som har fler än 700 000 följare på Instagram. Men trots berömmelsen har 32-åringen till dags dato genomgått fler än 30 plastikoperationer i sin jakt på den kropp han hoppats på skulle ge honom inre lycka och harmoni.

Nu skriver flera medier, bland andra CBN News, om att Oli London funnit tron på Jesus. I samband med ett besök i en kyrka uppges influencern ha kommit till insikt om att hans fåfänga jagande aldrig skulle ge honom någon lycka. I stället började han regelbundet läsa Bibeln och gå till kyrkan.

Oli London är en man, men har identifierat sig som en trans­person som strävat efter att bli mer lik en kvinna. Närmandet till Jesus har fått honom att sluta sträva efter ”alla dessa galna saker”. Influencern uppger att hans nyfunna kristna tro stoppat honom från att göra köns­korrigerande operationer.

– Gud skapade mig på ett visst sätt, Gud gjorde mig till den jag är. Varför skulle jag vilja ändra på det?, säger han, enligt CBN News.

Oli London har publicerat flera bilder på Instagram där han bär det kristna korset runt halsen. Nu vill han använda sin plattform till att hjälpa andra acceptera sig själva så som Gud skapat dem, samt gå dopets väg, uppger CBN News.

Gud skapade mig på ett visst sätt, Gud gjorde mig till den jag är. Varför skulle jag vilja ändra på det?

Bred kritik vittnar om surrogatmödraskapets orimlighet

Ledare När vänsterfeminister och konservativa kristna är överens i en fråga kan man ana att den har en... fredag 24/3 00:10