Var ständigt vakna och be om kraft att undfly allt som ska ske och kunna bestå inför Människosonen.
Lukasevangeliet 21:36

Världen idag

Alarics största trygghet är att det var Gud som ville hans liv

Alaric Mård är teologie magistern och läraren som lever med den funktionsvariation som kallas cp-skada. Numera är han även författare till boken Begränsade är vi allihopa, en bok som vill mana till såväl eftertanke som inspiration. – Gud ville mig, konstaterar han.

Vittnesbörd · Publicerad 08:00, 29 okt 2019

Alaric Mård bor numera i den finländska staden Vasa tillsammans med hustrun, Lovisa, och parets dotter. Men han är uppväxt ungefär tio mil norrut, nära Jakobstad i Österbotten, och har även bott och studerat i södra Finland.

Den kristna tron blev tidigt en naturlig del av hans tillvaro.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Iran anklagas för mörkläggning av virusutbrott

Coronaviruset. Flera iranska högt uppsatta politiker uppges ha smittats av det nya coronaviruset Covid-19 och Iran har nu den högsta officiella virus-relaterade...

Israeliskt framsteg i jakten på coronavaccin

Forskning. Forskare i Israel tror sig vara nära ett genombrott i arbetet med att få fram ett vaccin mot coronaviruset. Enligt Jerusalem Post är förhoppningen...
E-tidning