Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

En väckelseeld brinner bland romerna i Serbien

En stark besökelse av Herren mitt i Europa. Det fick Världen idags reporter bevittna vid en resa till samhället Pavlovac i Serbien. – Aldrig tidigare har jag upplevt en så stark andlig närvaro i Europa, sade evangelisten Tobias Almhill, som var på plats för att predika.

Reportage · Publicerad 12:00, 30 jul 2019

Tobias Almhill och ett svenskt team hade bjudits in av den romska församlingen PEC Emmanuel i staden Vranje. I teamet ingick även Malmöevangelisten Carlos Recinos. Tillsammans med de åtta teammedlemmarna predikade de evangeliet, profeterade, bjöd in till frälsning och bad för sjuka.

En höjdpunkt på resan var utomhusmötet i samhället Pavlovac, strax utanför Vranje.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...