Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

En väckelseeld brinner bland romerna i Serbien

En stark besökelse av Herren mitt i Europa. Det fick Världen idags reporter bevittna vid en resa till samhället Pavlovac i Serbien. – Aldrig tidigare har jag upplevt en så stark andlig närvaro i Europa, sade evangelisten Tobias Almhill, som var på plats för att predika.

Reportage · Publicerad 12:00, 30 jul 2019

Tobias Almhill och ett svenskt team hade bjudits in av den romska församlingen PEC Emmanuel i staden Vranje. I teamet ingick även Malmöevangelisten Carlos Recinos. Tillsammans med de åtta teammedlemmarna predikade de evangeliet, profeterade, bjöd in till frälsning och bad för sjuka.

En höjdpunkt på resan var utomhusmötet i samhället Pavlovac, strax utanför Vranje.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Biblar undantas i handelskriget

USA Det pågår ett handelskrig mellan USA och Kina, vilket skapat oro också hos kristna aktörer. En stor del av USA:s, och hela världens, biblar och andra...

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...