Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

De vill starta bönecentra som berör hela människan

Platser av stark Gudsnärvaro där människor kan få vara inför Guds ansikte. Den visionen lever starkt i Anitha och Anders Risberg som nu startat insamlingsstiftelsen ASK Mission för att även kunna stödja andra med liknande visioner.

Reportage · Publicerad 07:50, 29 maj 2019

Anitha och Anders Risberg har alltid haft bön på sina hjärtan. Visionen om att starta bönecentra har vuxit fram och delar av den fick de under sina besök på centret i norska Levanger och på International House of Prayer i Kansas City, där bön och lovsång pågår dygnet runt.

– Det började som en dröm om att starta något liknande i Sverige. Vi är intresserade av att se människor växa i tro, potential och Andens gåvor, förklarar Anitha.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...