Nyheter

Vittnesbörd viktiga när Full Gospel samlar män i skärgården

Johan Eklöf och Stefan Edefors är två av talarna på helgens årskonferens, som hålls på Nimbus, Öckerö. Foto: Thomas Crona
Johan Eklöf och Stefan Edefors är två av talarna på helgens årskonferens, som hålls på Nimbus, Öckerö. Foto: Thomas Crona
Stefan Edefors Foto: Privat
Stefan Edefors Foto: Privat
Johan Eklöf Foto: Ingrid Byström
Johan Eklöf Foto: Ingrid Byström

”Hur många gånger kan man misslyckas och ändå lyckas?” Det är temat när Full Gospel Business Men's Fellowship International på lördag möts till årskonferens i Nimbus i Göteborgs skärgård.

Publicerad Uppdaterad

I fjol samlades ett femtiotal män i Öjersjökyrkan utanför Göteborg för årskonferens. Det gav mer­smak, och nu på lördag samlas Full Gospel Business Men’s Fellowship International (FGBMFI) återigen till en årskonferens.

– Vi har fått det bekräftat vid så många tillfällen efter förra året att det var så rätt och att det betydde så mycket mer för de som kom än vad vi kunnat planera för, säger Johan Eklöf, ordförande för FGBMFI i Sverige, som i dagsläget samlar ett hundratal medlemmar.

– Det har visat sig vara väldigt viktigt, säger han angående att föreningen är till enbart för män.

Årets konferens har temat ”Hur många gånger kan man misslyckas och ändå lyckas?” och hålls på lördag den 18 mars på Nimbus på Öckerö i Göteborgs skärgård.

Huvudtalare är pastor Stefan Edefors från Echurch i Uppsala, och det blir också föredrag med Kim Karhu från Vrångö. Dessutom blir det samtal och bön och föreningen håller även årsmöte. På årskonferensen kommer man också låta det personliga vittnesbördet stå i centrum.

– Det är en av grundpelarna som Full Gospel står för. Vi brukar säga att vi har det krångliga namnet men det väldigt enkla budskapet om Jesus, och där är det personliga vittnesbördet oerhört starkt, menar Johan Eklöf.

Ett trettiotal personer är anmälda till årets konferens, i åldrarna 20 till 90 år.

– Det viktiga är att vi kan hjälpa till att sprida budskapet och bygga upp de här männen. Jag hoppas och tror att det ska bli givande för alla som kommer och att alla ska få ett tilltal under dagen.

Powered by Labrador CMS