Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Lars Adaktusson: Sverige bör terrorklassa Hizbollah

Sverige bör följa i Storbritanniens fotspår och klassa Hizbollah som en terrororganisation. Det skriver Lars Adaktusson (KD) i en debattartikel i GP. ”Är utrikesminister Margot Wallström (S) beredd att göra så?” frågar han sig.

Nyheter · Publicerad 08:00, 11 maj 2019

I slutet av februari meddelade Storbritannien att man ämnade stämpla alla grenar av Hizbollah som terrororganisation. Nu tycker KD:s utrikespolitiske talesperson Lars Adaktusson att Sverige bör göra detsamma.

”För befolkningen i Israel har hot om våld och terror varit en del av vardagen sedan landet grundades 1948”, skriver han i en debattartikel i Göteborgs-Posten.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Vad är Palestina och vilka är palestinierna?

Israelkommentar Ofta talas det om ”palestinierna” som om de vore ursprungsbefolkningen i det som är dagens Israel. Men detta, som så mycket annat när det gäller...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...