Nyheter

Kraften i korset ska lyftas fram på ”Östgötavandring”

Ingvar Holmberg, en av deltagarna vid förra årets Östgötavandring. Foto: Gå för Sverige – Östgötavandringen
Med start i Finspång på Valborgsmässoafton och avslutning i Linköping 28 maj ska korset bäras genom Östergötland. På bilden korsvandrare från förra året (David Sundell, Barbro Henriksson och Jan-Erik Henriksson). Foto: Gå för Sverige – Östgötavandringen

Även i år kommer organisationen ”Gå för Sverige” att genomföra korsvandringar. Den stora korsvandringen kommer att gå från Malmö till Paris, men i Östergötland kommer man också att bära korset genom hela landskapet. Starten sker den 30 april i Finspång och avslutas i Linköping den 28 maj.

Publicerad Uppdaterad

”Att bära eller rulla ett kors genom vårt vackra landskap har många poänger med sig: Att våga ta ett steg, att vandra för och med Jesus, att möta människor längs vägen, att ingjuta hopp, att sprida glädje, att dela tro, att ge evan­gelium, att be för bygden, att välsigna dem vi möter. Man är helt enkelt med på en både yttre och inre vandring”. Så presenterar ledningsgruppen för ”Gå för Sverige – Östgötavandringen” syftet med vandringen i ett pressmeddelande.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS