Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Renässans för tältmöten i Sverige

I Sävsjö, Tjörn och Piteå kommer i sommar hållas tältkampanjer med de tre förkunnarna Sebastian Stakset, Carl-Gustaf Severin och Hans Weichbrodt. – Vi har fått enormt positiva reaktioner, människor är så glada. Det är något med tältmöten som folk verkligen gillar, säger Sebastian Stakset.

Feature · Publicerad 10:13, 7 jun 2019

Sebastian Stakset hoppas att liv ska bli förvandlade under tältkampanjen, som går under namnet ”Det finns hopp”. Tältet som köpts in har plats för minst fyratusen personer, men till skillnad från många av de traditionella tältmötena man kan se om somrarna i Sverige, så är det inte de redan frälsta som står i fokus för den kände rapparen och evangelisten.

– Det här är ett väckelsetält. Jag hoppas att en massa människor ska bli frälsta, upprättade och få möta Jesus. Sverige behöver skakas av evangeliet, säger han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...