Var ständigt vakna och be om kraft att undfly allt som ska ske och kunna bestå inför Människosonen.
Lukasevangeliet 21:36

Världen idag

Ett tips till skogsbesökaren är att ta reda på i vilket område jakten bedrivs just nu. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Så går du i skogen under jaktsäsongen

Sugen på att plocka svamp, njuta av höstens starka färger och kanske ta med hunden ut på långpromenad? Jaktsäsongen på både älg, hjort, rådjur och vildsvin pågår – och nu finns det en del saker att tänka på ute i skogen.

Vardag · Publicerad 10:00, 5 nov 2019

Skotträdd eller orolig för att råka kliva rakt in i ett jaktområde? Eller ängslig för lösspringande jakthundar? Låt inte det hindra dig från att bege dig ut i skog och mark.

Det går att vara i skogen även under jakttid, försäkrar Anders Nilsson, biträdande riksjaktvårdskonsulent på Svenska jägareförbundet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Iran anklagas för mörkläggning av virusutbrott

Coronaviruset. Flera iranska högt uppsatta politiker uppges ha smittats av det nya coronaviruset Covid-19 och Iran har nu den högsta officiella virus-relaterade...

Israeliskt framsteg i jakten på coronavaccin

Forskning. Forskare i Israel tror sig vara nära ett genombrott i arbetet med att få fram ett vaccin mot coronaviruset. Enligt Jerusalem Post är förhoppningen...
E-tidning