Vår själ väntar på Herren, han är vår hjälp och vår sköld. I honom gläder sig vårt hjärta, vi förtröstar på hans heliga namn.
Psaltaren 33:20-21

Världen idag

Signe tipsar

Youtubern Signe Anna tipsar om sociala medier, poddar, böcker och filmer för unga kristna.

Ung · Publicerad 00:00, 19 sep 2023

Kaci Nicole

Beskrivning: Bibelläsning och undervisning på ett enkelt sätt!

Varför följa? På Kacis kanal hittar man alltid en video man kan relatera till. Ibland behöver jag undervisning som är upplyftande, andra gånger något som är utmanande och ibland behöver jag bli påmind om vem Gud är och hans löften.

The case for Christ

Beskrivning: En film baserad på en sann berättelse där ateisten Lee ska bevisa för sin fru att Gud inte finns, men sedan själv blir kristen.

Varför titta? Lees fru sätts i en dragkamp mellan hennes tro på Gud och relationen till sin man, och Lee kämpar för att tillrättavisa sin fru som är på väg att bli någon han inte vill leva med. Filmen visar på djupet i evangeliet och den sanning som är grunden till vår tro.

Signes tips: Detta är en perfekt film att visa för människor som inte ännu fått möta Jesus. Vad sägs som att ha en ute-biokväll utanför kyrkan, bjuda på kaffe och låta filmen beröra många människor i er hemstad? Kör hårt!

Ashley Hetherington

Beskrivning: Rolig, underhållande och en riktig gudskvinna!

Varför titta? Ashley delar med sig av sin vardag och har ett naturligt sätt att dela med sig av sin tro. Hon är otroligt rolig och man blir alltid inspirerad efter att ha sätt hennes videor!

Vid min sida

Beskrivning: En bönebok skriven av Signe Anna.

Varför använda? Under många år har jag skrivit ner böner för att på så sätt se hur Gud verkar i mitt liv. Jag har därför designat böneboken Vid min sida för att inspirera människor till bön och att få en närmre relation till Jesus. Boken är uppdelad vecka per vecka där du får möjligheten att skriva bönelista för veckan, memorera bibelord, skriva daglig bön och anteckna veckans gudstjänst.

Styrräntan höjs på nytt – så mycket dyrare blir ditt bolån

Ekonomi. Torsdagens nya räntehöjning gräver ännu djupare hål i hushållens plånböcker. Ökade bolånekostnader... fredag 22/9 22:00

Många bär ansvar för Sveriges resa från Bullerby till barnsoldater

Ledare Våld, sprängningar, skjutningar och regelrätta avrättningar fortsätter att plåga Sverige. Det... fredag 22/9 00:10

Kristersson: Vi är mitt i extrem våldsvåg

Kriminaliteten. Flera utomstående tros ha blivit offer när två personer sköts ihjäl på en pub i Sandviken. – Det är... fredag 22/9 18:17

Viktigt att hedra pionjärerna när frikyrkligheten firar 175 år

Ledare I dag firar Sveriges frikyrklighet 175 år. Åtminstone om man betraktar dopen vid Vallersvik som... torsdag 21/9 00:40