Var ständigt vakna och be om kraft att undfly allt som ska ske och kunna bestå inför Människosonen.
Lukasevangeliet 21:36

Världen idag

Evangeliserar genom sitt klädmärke

Kan kläder vara en väg till Gud? Det tror Fame Obinéll, som genom sitt klädmärke Himation Clothes vill väcka nyfikenhet och möjliggöra till samtal om Gud.

Ung · Publicerad 11:00, 19 jan 2020

Mycket har hänt de senaste åren i 26-åriga Fame Obinélls liv. För bara åtta år sedan var han på en helt annan plats i livet, när han kämpade med psykisk ohälsa, några år efter att han låtit döpa sig.

– Jag hade ställt in mig på att livet skulle börja när jag fyllde 18. Det var då livet skulle ta fart. Men det blev tvärtom, berättar han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Polisen borde förhöra Finlands alla bibelspridare

Nyhetskommentar Finland. Relationen mellan polis och åklagare å ena sidan och de folkvaldas företrädare i rikspolitiken är ansträngd i vårt östra grannland Finland. Utlösande...

Kristen jourlinje – nu på vårdguiden 1177

Psykisk ohälsa. Den psykiska ohälsan ökar i samhället och behoven av stöd är stora. Sedan årsskiftet presenteras den kristna jourlinjen Lifeline som ett...

Pengar att spara på rätt bredband

Vardag Bredbandspriserna sjönk marginellt förra året. Men det finns pengar att spara. Prisskillnaderna mellan operatörerna är fortfarande stora.

Samboskap negativt för äktenskap på sikt

Forskning. Äktenskap där makarna dessförinnan varit sambo har en lägre skilsmässograd under första året, men därefter är graden av skilsmässa högre, jämfört med...
E-tidning