Nyheter

Vad krävs för att Kristdemokraterna ska lyfta sig till valet 2022?

Tomas Ander, Skåne– Det som krävs är att vi är tydliga med den kristdemokratiska ideologin. Den är i tiden och det gäller att lyfta den. Svenska folket står bakom vår ideologi.
Paul Stovland, Västergötland– Att vi lyckas föra fram vårt budskap. Att det blir snack om sakpolitik och inte en massa politiskt fulspel. Det har varit mycket med Ebbas husaffärer som många försöker utnyttja. För vi fram sakfrågorna så vinner vi valet.
Mikael Oscarsson, Uppsala– Det gäller att vi kommer ut med våra frågor kring sjukvården, familjen, landsbygden, tryggheten på gator och torg och mot yttre hot. Vi måste komma ut klart och tydligt med vår politik som jag tror att en stor del av svenska folket vill ha. Vi behöver ett regimskifte och vi jobbar för en KD/M-regering med stöd av SD och L.
Anki Ardell, Halland– Att människor ska förstå att KD har den bästa politiken.
Eva-Britt Sjöberg, Östergötland– Det är en tiotusenkronorsfråga. KD:s signum är familjepolitiken. Det finns inget annat parti som står upp för familjens betydelse som Kristdemokraterna gör. Det inkluderar även äldreomsorgen och att man ska kunna leva i hela landet.
Magnus Oscarsson, Östergötland– Det är framförallt frågorna som vi kommer driva och som vi lyfter. Det handlar om trygghet, om vård och landsbygd. Med de frågorna så kommer vi absolut att lyfta till valet nästa år.
Publicerad Uppdaterad

Tomas Ander, Skåne
– Det som krävs är att vi är tydliga med den kristdemokratiska ideologin. Den är i tiden och det gäller att lyfta den. Svenska folket står bakom vår ideologi.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS