Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Tältmöten bland shoppingsugna i Ullared

I tolv dagar arrangerar Noas ark mission tältmöten i anslutning till den populära butiken. Mitt bland shoppingsugna besökare spelar de kristen musik och arrangerar möten intill campingen. Och det har gett resultat.

Nyheter · Publicerad 13:52, 30 aug 2019

För fjärde året i rad arrangerar Noas ark mission – en organisation utan något samfund bakom sig – tältmöten under sommaren. För första gången har tältpinnarna slagits ner i det halländska shoppingparadiset Ullared.

– Vi satt i bön i december och frågade Herren var vi skulle göra detta i år och då var det en av de medverkande som ropade Ullared. Det var från himlen, det upplevde vi alla, berättar Lennart Oderhem, ordförande för Noas ark mission.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...