”Herre, låt mig förstå att mitt liv har ett slut, att det finns en gräns för mina dagar, så att jag inser hur förgänglig jag är.
Psaltaren 39:5

Världen idag

Stakset och Ljungblahd deltog i Kärrsjökonferensen

Nyligen avslutades Kärrsjökonferensen, Tältmissionens årliga sommarevent som även i år sändes digitalt. Bland de medverkande fanns Hans Weichbrodt, Sebastian Stakset, Daniel Alm och Samuel Ljungblahd.

Nyheter · Publicerad 22:00, 8 jul 2021

Kärrsjökonferensen är Tältmissionens sommarkonferens, som hålls i Trehörningsjö, norr om Örnsköldsvik. Evangeliets inneboende kraft – dåtid, nutid, framtid, var temat för årets digitala konferens som hölls den 30 juni till 4 juli.

Talarna, som medverkade via länk, var prästen Hans Weichbrodt, evangelisten Sebastian Stakset, Hillsongpastorn Ida Möller och pingstföreståndaren Daniel Alm.

På plats fanns konferensvärdarna, Lennart och Ulrika Eriksson, liksom evangelisterna Ingemar Helmner och Morgan Carlsson som ledde bibelstudierna samt Frank Ådahl som bidrog med en konsert.

Även Samuel Ljungblahd medverkade med en konsert, som sändes från Filadelfiakyrkan i Stockholm, i samband med inspelning av ”Allsång från Rörstrand”.

Sebastian Stakset talade om hur Jesus mötte människor och om kraften som finns i vittnesbörden om hur människors Jesusmöten.

Han berättade också om sitt arbete på Barmhärtighetens hus i Östervåla, med unga kvinnor som behöver hjälp att lämna destruktiva liv och missbruk, om hur Jesus möter dem och befriar från droger och alkohol.

– Jag tror vi står inför en social insatsväckelse hos Guds folk i Sverige, sade han bland annat.

Konferensen innehöll även en kvinnofrukost och en barnmatiné med Inga-Maj Hörnberg och grodan Skurt.

Alla möten går att se i efterhand på Tältmissionens Youtubekanal.

När islamisering blir ett hot mot tron och friheten

Ledare I en metodistkyrka i sydöstra England knivmördades nyligen den brittiske parlamentsledamoten David... torsdag 21/10 00:10

Församlingen är en del i det samhälle där vi är satta att vara och verka.

Inför söndag I Jeremia 29:7 står:  ”Sök den stads bästa dit jag har fört er.” Detta skriver han till ett folk... torsdag 21/10 00:00

Bör Israel förse Jordanien med vatten?

Israelkrönika Förra veckan ingick Israel ett avtal med Jordanien, där Israel förpliktar sig att leverera dubbelt...
Podcasts
Följ Världen idag i sociala medier