Mamman verkar trött men ler ändå när hon ger en hälsning till människor som engagerat sig. Hennes son, som får hjälp av fadderorganisationen Compassion, har nu räddats från den omtalade grottan i Thailand.
– Jag tackar Gud! Jag är verkligen tacksam att de hittade min son, och att alla tretton är vid liv. Jag är så glad och tacksam att få se min son igen. Tack till var och en som har bett för oss och för pojkarna, och för hjälpen vi får.
Det var den 23 juni som tolv tonårspojkar och deras 25-årige fotbollstränare försvann in i grottsystemet Tham Luang i Thailand, där de blev fast på grund av att vattennivån steg. Den kyrka som hjälporganisationen Compassion samarbetar med i området öppnade snabbt sina dörrar och upplät sina lokaler åt räddningsarbetet.
Under de senaste dagarna har pojkarna en efter en hämtats ut av särskilda dykare.
Claes Parsmo, generalsekreterare på Compassions nordiska kontor, har fått uppdateringar om händelserna eftersom en av de instängda pojkarna ingår i organisationens faddersystem.
– I måndags fick vi beskedet att den här fadderpojken kommit ut. Men vi vet inget om hälsotillståndet, inga sådana kommentarer lämnas. De tas ju direkt till sjukhus, bland annat med tanke på smittoriskerna, förklarar han.
– De här pojkarna lever i fattiga förhållanden ska man veta, tillägger Claes Parsmo.
Compassion gör insamlingar på många håll i världen. Sedan bedrivs allt hjälparbete genom församlingar, så kallade kyrkpartners, på 6 952 platser. Fadderverksamheten sätts in då barnet är litet och fortsätter sedan upp till 18-årsåldern. Compassions verksamhet omfattar nästan två miljoner barn i 25 länder.
Just i det drabbade samhället i Thailand kan det komma att behövas extra insatser i framtiden tror Claes Parsmo.
– Just nu vill hela samhället i Thailand och övriga världen hjälpa till. Sedan får vi se hur det blir framöver. Troligen behövs mycket av samtal och briefing. Och om vår kyrkpartner på plats behöver något utöver det vanliga får vi ta ställning till det då. Då finns vi naturligtvis där, säger han.