Stor frid har de som älskar din undervisning, inget kan få dem på fall.
Psaltaren 119:165

Världen idag

Nu drar Världen idags julkampanj igång

Årets bästa prenumerationserbjudande från Världen idag ska nu spridas per telefon, när tidningens julkampanj drar igång i november. – Det är de billigaste prenumerationerna man kan teckna, konstaterar tidningens prenumerationsansvarige, Peter Klint.

Nyheter · Publicerad 17:44, 5 nov 2019

Målet är att de flesta av Världen idags över åtta tusen prenumeranter ska få ett telefonsamtal under november eller december, där de får erbjudandet om att köpa gåvoprenumerationer som de kan ge bort i julklapp.

– Man kan välja vilket man vill av våra prenumerationsalternativ till ett rabatterat pris. Det är ett ypperligt tillfälle att dela med sig av det man själv tycker är bra, säger Klint.  

De som nappar på erbjudandet kommer att få gåvokort skickade till sig, som kan ges bort som fysiska julklappar. Senast den 18 december måste prenumerationerna tecknas för att korten ska komma fram innan jul och den första tidningen komma till mottagaren den 28 december.

En av de säljare som ska ringa upp prenumeranter är David Campus, som jobbar på säljföretaget Älska Försäljning och sitter på deras kontor i Floda, utanför Göteborg. Han läser själv Världen idag och uppskattar arbetsuppgiften.

– Man vet att det är något riktigt bra som man står bakom, förklarar han.

Samtalen blir huvudsakligen under kontorstid och David Campus uppmanar prenumeranterna att förbereda sig genom att tänka ut några människor som de vill skänka tidningen till.

– Sedan om man känner någon som går bibelskola så är det ju givet att du ska skänka till den personen. Att få en Världen idag tror jag kan göra mycket, säger han.

Priserna tycker David Campus också är förmånliga:

– Det är inte varje dag som man kan skänka tre prenumerationer för nästan priset av en.

Förblindad woke-kultur trasar sönder kultur

Ledare Med nya tider kommer nya ord, som det importerade ordet woke. Det har sin bakgrund i... tisdag 4/8 00:00

Minister vill införa vigseltvång

Vigseltvång. Jämställdhetsministern Åsa LIndhagen (MP) vill frånta alla de samfund vigselrätten som inte viger... måndag 3/8 20:00

Familjen är en av de allra viktigaste beståndsdelarna i hur en nation byggs.

Gästkrönika Häromkvällen fick jag förmånen att natta vårt lilla barnbarn, 1,5 år gammal, när hon sov över hemma... tisdag 4/8 00:00

Pastor Roland Hellsten har fått flytta hem

Pastorn och bibelläraren Roland Hellsten har avlidit efter en tids sjukdom. Han arbetade som pastor... måndag 3/8 19:00

Polisprofil: ”Kan polisen ställa upp i marsch för livet?”

Pride. Ännu en gång har landets polismyndighet valt att delta i Pride. Tidigare polismannen Olavi... måndag 3/8 17:00

Varför visar sig inte Gud tydligare?

Mot väggen Varför visar sig inte Gud tydligare?/Bengt