Herre min Gud, många är undren du gjort och tankarna du tänkt för oss. Inget kan liknas vid dig.
Psaltaren 40:6

Världen idag

Nu drar Världen idags julkampanj igång

Årets bästa prenumerationserbjudande från Världen idag ska nu spridas per telefon, när tidningens julkampanj drar igång i november. – Det är de billigaste prenumerationerna man kan teckna, konstaterar tidningens prenumerationsansvarige, Peter Klint.

Nyheter · Publicerad 17:44, 5 nov 2019

Målet är att de flesta av Världen idags över åtta tusen prenumeranter ska få ett telefonsamtal under november eller december, där de får erbjudandet om att köpa gåvoprenumerationer som de kan ge bort i julklapp.

– Man kan välja vilket man vill av våra prenumerationsalternativ till ett rabatterat pris. Det är ett ypperligt tillfälle att dela med sig av det man själv tycker är bra, säger Klint.  

De som nappar på erbjudandet kommer att få gåvokort skickade till sig, som kan ges bort som fysiska julklappar. Senast den 18 december måste prenumerationerna tecknas för att korten ska komma fram innan jul och den första tidningen komma till mottagaren den 28 december.

En av de säljare som ska ringa upp prenumeranter är David Campus, som jobbar på säljföretaget Älska Försäljning och sitter på deras kontor i Floda, utanför Göteborg. Han läser själv Världen idag och uppskattar arbetsuppgiften.

– Man vet att det är något riktigt bra som man står bakom, förklarar han.

Samtalen blir huvudsakligen under kontorstid och David Campus uppmanar prenumeranterna att förbereda sig genom att tänka ut några människor som de vill skänka tidningen till.

– Sedan om man känner någon som går bibelskola så är det ju givet att du ska skänka till den personen. Att få en Världen idag tror jag kan göra mycket, säger han.

Priserna tycker David Campus också är förmånliga:

– Det är inte varje dag som man kan skänka tre prenumerationer för nästan priset av en.

En öppen debatt kritiskt för vår framtid

Ledare I veckan publicerades ett uppmärksammat öppet brev i tidningen Harper Magazine. Brevet är... lördag 11/7 00:00

Sverige behöver en kristen ”68-rörelse”

Ledare Har du känt dig frustrerad över att dina barn i skolbänken drillas i idéer och värden som strider... torsdag 9/7 00:00

Gammalt jättekors funnet i Pakistan

Historia. I juni upptäcktes ett stort marmorkors i bergen i norra Pakistan. Det kan vara mer än tusen år... lördag 11/7 16:51

Att vara sänd är att inte underskatta rollen som ”god granne”.

Inför söndag Mark 3:7–19 Just den här söndagen, den 12 juli, avslutar vi Hönökonferensen med en... fredag 10/7 12:00

Kan en kristen bära vapen?

Mot väggen Kan en kristen med gott samvete bära vapen i egenskap av polis eller militär och när så behövs även...

Hans Sundberg – min bakgrund

John Wimber och Vineyard i Sverige (del 2/10). På Fjellstedtska skolan blev Hans andedöpt och började lära känna Andens liv. Han låter vuxendöpa...