Nyheter

Miljoner kronor till mission

Insamlingskampanjen Missionsmiljonen har gett fyra miljoner kronor som bland annat går till Livets ords bibelskolor runt om i världen. Här syns kvinnor på en av bibelskolorna i Indien.

4 miljoner kronor och fortfarande rullar gåvor in. Livets ords insamlingskampanj Missionsmiljonen har överträffat alla förväntningar.

Missionsdirektor Christian Åker­hielm, är mycket tacksam för det generösa givandet.
– Det är ett överväldigande gensvar som visar att det finns ett starkt missionsintresse och att många tror på det vi gör.
Insamlingen inleddes i februari och målet var att till slutet av maj få in 1,5 miljoner kronor som en investering i det världsvida missionsarbetet. Det målet nåddes med lite råge, och de insamlade pengarna fördubblades dessutom av en generös givare.
Därefter har gåvorna fortsatt komma och insamlingen går vidare under sommaren. De 4 miljoner kronor som nu totalt kommit in blir ett välbehövligt tillskott till ett stadigt växande arbete.
– Vi gör naturligtvis av med mycket per pengar än så här i missionen under ett år, men det här blir en extra injektion som gör att vi kan satsa för fullt inför hösten på våra många bibelskolor i olika länder, säger Christian Åkerhielm.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS