Stor frid har de som älskar din undervisning, inget kan få dem på fall.
Psaltaren 119:165

Världen idag

På måndagen kom uppgifter om att den australiska räddningstjänsten hade en av de största bränderna under kontroll. Foto: Rick Rycroft/AP/TT

Hillsong samlade in en miljon dollar till branddrabbade

Katastrofen med de svåra bränderna har drabbat många människor i Australien. Nu har Hillsong Church meddelat att man samlat in över en miljon dollar till olika hjälpinsatser.

Nyheter · Publicerad 21:00, 14 jan 2020


Som Världen idag tidigare berättat är många kristna i Australien på olika sätt engagerade i arbetet med att hjälpa personer som drabbats av de svåra bränderna. Hillsongförsamlingarnas insamling till hjälpinsatser har nu passerat en miljon dollar.

”De senaste veckorna har vi som kyrkogemenskap försökt visa utökad generositet mot de lidande samt mot räddningstjänstemännen som avstår sina lediga dagar för att outtröttligt arbeta för att skydda hem, mark och familjer i brändernas väg”, kommenterar man från Hillsong enligt Christian Post.

Pengarna ska gå till brandmän, mat, och personer som hjälper till i kampen mot bränderna på olika sätt.

”Fortsätt att be för vår nation, våra ledare, brandmän, samhällen som drabbats och för regn som kommer att avsluta torkan i vårt brända land”, uppmanar man från Hillsong.

På måndagen kom uppgifter om att den australiska räddningstjänsten hade en av de största bränderna under kontroll och att vissa branddrabbade områden kommer att få ett välbehövigt väderomslag.

Räcker det inte att bara vara en god människa?

Mot väggen. Varför måste man tro på Gud – räcker det inte bara med att vara en god människa? /Sandra onsdag 12/8 00:00

Putin: Ryssland har godkänt coronavaccin

Pandemi. Rysslands hälsodepartement har godkänt världens första vaccin mot coronaviruset efter mindre än två... tisdag 11/8 14:37

Räcker det inte att bara vara en god människa?

Mot väggen Varför måste man tro på Gud – räcker det inte bara med att vara en god människa? /Sandra