Nyheter

Event ska överbrygga skolklyftor

Den 31 oktober bjuder Kristna friskolerådet in medlemsskolornas personal till ett event som man valt att kalla 'Bridge the gap'. Foto: Thinkstock
Den 31 oktober bjuder Kristna friskolerådet in medlemsskolornas personal till ett event som man valt att kalla "Bridge the gap". Foto: Thinkstock
Lars Brandström sitter i styrelsen för Kristna friskolerådet. Foto: Privat
Lars Brandström sitter i styrelsen för Kristna friskolerådet. Foto: Privat

Det är namnet på det event som Kristna friskolerådet anordnar för alla sina medlemsskolors personal i oktober. Tanken är att personalen ska få redskap till att överbrygga de klyftor som finns i skolvärlden. Medverkar gör bland annat tidigare KD-ledaren Alf Svensson.

Publicerad Uppdaterad

– Vi har flyttat fram våra positioner i skol­sverige, säger Lars Brandström som sitter i styrelsen för Kristna friskolerådet, KRF.

Han berättar att de med jämna mellanrum träffar Skolinspektionen, och att de har mycket goda och konstruktiva samtal med dess medarbetare. De frågor och utmaningar, men också lösningar, som de tar upp i sina samtal har nu alla KRF:s medlemsskolors personal möjlighet att ta del av, genom det event som KRF anordnar den 31 oktober.

– Jag hoppas att vi ska ge en upplevelse av att vi är många, och visa styrkan i det, säger Lars Brandström, och berättar att det är ett av syftena med dagen.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS