Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Europakonferensen rivstartade med Stakset

En generös enhet som resulterar i att evangeliet når ut till vanliga människor var fokus när Europa-konferensen i Uppsala startade i veckan. Förkunnaren Sebastian Stakset inledde konferensen med att på sitt befriande sätt uppmuntra åhörarna att undvika att placera människor i fack.

Nyheter · Publicerad 12:00, 25 jul 2019

Årets Europakonferens rivstartade i tisdags kväll med evangelisten Sebastian Stakset som huvudtalare inför en påtagligt ung åhörarskara i ett välfyllt auditorium. Den kände rapartisten inledde sitt framträdande med att sjunga sången ”Mamma förlåt”, som släpps i augusti, tillsammans med artisten Einár.

När sången och applåderna tonat ut, berättade Sebastian Stakset om det barnläger han besökte i Bro för några veckor sedan.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...