Nyheter

”Alla tiders sånger” från Nashville sänds på TBN

Programmet ”Saliga sånger – Nashville” blev en succé på SVT. Nu sänder TBN Nordic hela serien samtidigt som man har en dialog med SVT om en eventuell fortsättning även där.
Programmet ”Saliga sånger – Nashville” blev en succé på SVT. Nu sänder TBN Nordic hela serien samtidigt som man har en dialog med SVT om en eventuell fortsättning även där.

Nu sänds hela programserien ”Alla tiders sånger” på den kristna tv-kanalen TBN Nordic, i åtta avsnitt. Nyligen visade SVT det mycket uppskattade programmet ”Saliga sånger – Nashville” med material från inspelningen och samtal pågår om att visa fler avsnitt även där.

Publicerad Uppdaterad

Det kristna programmet ”Saliga sånger – Nashville” har blivit en tittarsuccé på SVT. Många har hört av sig till kanalen och efterfrågat fler avsnitt. Programchefen Bengt Strömbro utesluter inte att det kan bli aktuellt.

Enligt vad han tidigare sagt till Världen idag är ”Saliga sånger” det program som på senare tid resulterat i flest reaktioner och tittarnas omdömen har dessutom bara varit positiva.

Just nu pågår samtal mellan SVT och den kristna tv-kanalen TBN Nordic, som tagit fram programmet i samarbete med den norska kanalen TV Inter, rapporterar Dagen.

– Vi är mitt i den dialogen nu och vi har ju mer material. Jag tolkar det som att de på riktigt är intresserade av någon slags fortsättning, säger TBN:s Tobias Green till tidningen.

Under tiden kommer hela serien att visas på TBN Nordic under namnet ” Alla tiders sånger. Den kommer att sändas under åtta fredagar framöver, med start den 22 september. Därefter kommer avsnitten att kunna ses på TBN Play.

– Det är något som vi verkligen ser fram emot. Det finns ett genuint intresse och stor förväntan hos många, säger Green till Dagen.

”Alla tiders sånger” innehåller andliga sånger och personliga intervjuer, inspelade i Nashville med ett 30-tal kristna artister från Sverige och Norge.

Powered by Labrador CMS