Nyheter

Svenskt pastorsteam till Florida: "Vi vill doppa huvudet"– Vi åker till Lakeland för att doppa huvudet i den härlighet som finns där.
Det säger föreståndaren för Citykyrkan i Stockholm, Jacob Orlenius, som på onsdagsmorgonen flyger till Florida för att besöka väckelseförsamlingen.


Med sig har han ungdomspastor Daniel Andréasson samt en av församlingens medlemmar. Jakob Orlenius uttrycker stor förväntan och stark längtan inför besöket.
– Vi vill inte bara läsa om det här i tidningen och se det på tv. När den levande Guden verkar på det här sättet så vill vi vara på plats.
Under veckan i Lakeland kommer det svenska teamet att delta i kvällarnas kampanjmöten som numera hålls i Lakeland Center, en lokal med 10 000 sittplatser. Under den gångna helgen hölls mötena i ett stort utomhusstadion.

På förmiddagar hålls dessutom möten i Ignative Church, den kyrka där väckelsen bröt ut under en kampanj med den kanadensiske evangelisten Todd Bentley i början av april. Det svenska teamet har bland annat bokat ett personligt möte med församlingens pastor.
Jacob Orlenius ser självklart också fram emot att få lyssna till huvudtalaren Todd Bentley och att ta del av Andens verk i mötena.
– När himlen är öppen över en plats på det här sättet då vill vi också ta tillfället att vara med. Vi vill fånga smörjelsen som finns där borta, vi måste ha den, säger han passionerat.

Jonas Adolfsson
jonas.adolfsson@varldenidag.se

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS