Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar.
Hebreerbrevet 10:24

Världen idag

Torpkonferensen brukar samla omkring 10 000 personer. I år ställs konferensen in. Foto: Emmanuel Ingelsten

Inställda konferenser – siktar mot nästa år

Närbild · Publicerad 16:20, 28 maj 2020

Israels vänners sommarkonferens, som varje år hålls i Värnamo, har ställts in. Arrangören vill i det här läget i stället skapa nya forum såsom regionkonferenser samt webbaserat fördjupningsmaterial. Mer information finns på hemsidan israelsvanner.se.

I slutet av april meddelade Lapplandsveckan, som i fjol firade 100 år, att årets konferens ställs in. Det finns dock planer på att hemsidan ska bli en portal för webbsändningar under vecka 27, samma vecka som Lapplandsveckan skulle ägt rum. Följ utvecklingen på hemsidan lappis.se.

New Wines sommarkonferens var en av de första konferenserna att meddela att man ställt in på grund av läget i världen. Konferensen skulle ägt rum i Vänersborg Arena 24–28 juni.

I mitten av maj meddelade också Gullbrannafestivalen att man landat i att skjuta upp festivalen ett år. De artister som skulle uppträtt i sommar är i stället inbokade att komma till nästa festival.

Även sommarlägret ”Vineyard Nordic Summer Camp”, som varje år brukar arrangeras på Nyhemsområdet, är inställt, meddelar arrangören på sin hemsida summercamp.vineyardnordic.org.

Nytt franskt styre ska presenteras på onsdag

Frankrikes regering avgår, meddelar det franska presidentämbetet i ett uttalande. Ersättare till... fredag 3/7 18:00

Utan apostlar saknas missionellt perspektiv

Ledare Nya testamentet beskriver de femfaldiga tjänstegåvorna i Kristi kropp: apostlar, profeter,... lördag 4/7 00:00
E-tidning
Senaste magasinen