Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Resan har inte varit lätt – men i dag är alla med

Magnus och Jeanette Fållstens fyra barn älskar att gå till kyrkan. Men så har det inte alltid varit. – Det är verkligen inte alltid lätt. Jag har slitit mig i håret många gånger och bett till Gud, men i dag är barnen tacksamma för att vi inte gav upp, säger Magnus Fållsten.

Familj · Publicerad 09:00, 19 maj 2019

Philip Fållsten är 22 år och äldst av syskonen. När han var tolv år tyckte han inte om att gå till kyrkan. Familjen var med i en församling där det inte fanns så många barn i hans ålder.

– Det var barnpassning i källaren och inte så kul, men mina föräldrar pushade mig hela tiden. Nu förstår jag varför de gjorde det. Annars hade jag inte varit den jag är i dag. Jag hade nog varit någon helt annanstans, säger han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Estoniadrabbade får inte rätt till skadestånd

En fransk domstol säger nej till skadeståndskraven på de företag som byggde och inspekterade olycksfärjan M/S Estonia, uppger AFP. 852 personer omkom...

Politiska experiment – förödande för familjer

Ledare Vi vet att även om det finns en stabilitet och självläkningsprocess inbyggd i det ekologiska systemet så kan balansen rubbas. Ingreppen kan bli så...