Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Niklas och Lucia vårdar skapelsen med sin ekologiska gård

Att de en gång möttes och nu delar livet med varandra, är ett faktum som de tror Gud är regissören bakom. Möt ett hårt arbetande lantbrukarpar som framhåller vilodagen, märker av Guds närvaro i arbetslivet och vårdar skapelsen genom att odla ekologiskt.

Arbetsliv · Publicerad 07:51, 11 jul 2019

De sista kilometerna av landsvägen som leder fram till lantgården Sixtorp bjuder på grönskande skånsk åkermark med trädlundar i en kuperad landskapsbild. Väl framme välkomnas jag av Niklas och Lucia Svensson, samt deras yngste son, Joel; de äldre barnen Mirjam och Samuel är ännu i skolan.

Här får jag lyssna till en berättelse som de båda makarna menar måste ha Gud som regissör.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Politiska experiment – förödande för familjer

Ledare Vi vet att även om det finns en stabilitet och självläkningsprocess inbyggd i det ekologiska systemet så kan balansen rubbas. Ingreppen kan bli så...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....