Hela denna artikel är en annons

Risken för krig påskyndar kampanjen i östra Ukraina

IRR-TV:s verksamhetsledare Hannu Haukka säger att de upptrappade striderna och risken för ett fullskaligt krig har fått IRR-TV att påskynda försöken att nå alltfler människor.
Utomhusreklamer är en del av mediekampanjen. På reklamtavlan ovan finns en bild av Gennadyi Mokhnenko, som är far till 35 fosterbarn. Gennadyi är också pastor, militärpastor och teamledare för Mediemissionens mediekampanj på krigsområdet.
Militärpastor Gennadi och Albert delar evangeliet till soldaterna i den ukrainska armén i en underjordisk bunker.
Mediemissionens kampanj koncentreras kring storstäder med över en miljon invånare men också till byarna vid frontavsnittet. Speciell uppmärksamhet koncentreras till de ukrainska soldaterna vid krigsområdet. Bilden: Hannu andra från vänster i svarta kläder. Den skottsäkra västen väger ca 14 kilo.
Upp till 100 meter långa utomhusreklamer finns i storstäderna Dnepr, Harkov, Zaporozhlyen och Mariupol.
Speciell uppmärksamhet koncentreras till de ukrainska soldaterna vid krigsområdet.

Ett oplanerat stopp i den här sönderbombade byn nära fronten. Katja får ett eget exemplar av kampanjboken, där det finns tio olika berättelser om livsförvandling. Katja och hennes man är de enda byborna som bor kvar här efter att alla andra flyttat bort undan kriget. Gruppen från IRR-TV vittnade för henne, gav basförnödenheter och bad tillsammans med familjen.

Mediekampanjen i östra Ukraina, där vi ser ryska vapen och pansarvagnar överallt kom igång något försenad i december. Kampanjkontoret och telefoncentralen leds från staden Mariupol, som är den största staden vid krigsfronten. Mariupol befinner sig bara 15 kilometer från krigszonen

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS