Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Plötsligt var min psoriasis helt borta

40 år av psoriasis och ledvärk fick ett mirakulöst slut efter att Christine Sjöqvist fick ett sms från dottern som befann sig på Livets ord i Uppsala. – På en enda vecka gick jag från att vara täckt med fruktansvärda utslag till att vara helt ren på hela kroppen och helt fri från ledvärk, säger hon.

Vittnesbörd · Publicerad 09:00, 22 jun 2018

Solens varma strålar träffar Christine, eller Kina som hon kallas, när vi slår oss ner i uterummet tillsammans med äldsta dottern Frida. Kina bär en ärmlös tunika, något hon inte alltid velat göra tidigare. Under de perioder då hennes sjukdom blommade som mest försökte hon täcka armbågarna med långärmade plagg.

– Jag fick diagnosen psoriasis när jag gick på högstadiet. Det började med röda utslag i hårbotten, pannan, på knäskålarna och armbågarna, berättar Kina.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ideologisk brytning bakom regeringskris

Ledare Förändrat ideologiskt landskap Ideologier är politikens grund. Ändå ansågs allmänt att dessa var överspelade efter Berlinmurens fall. Den liberala samhällsordningen hade segrat,...

Ringrostig på engelska? Här är tipsen

Språk. Do you understand this? Bra, men du kanske känner dig lite ringrostig och upplever att din engelska har haft bättre dagar. Språkforskaren Pia...