Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Jakob Öhman Foto: Privat

Skolgruppen vill vara en resurs för skolan

Att skapa goda relationer med ledning och lärare, vara en tillgång för skolan och visa hur kristna egentligen är – det är Jakob Öhmans vision med kristna skolgruppen.

Ung · Publicerad 08:30, 23 dec 2018

När Jakob Öhman började teknikprogrammet på Dragonskolan i Umeå fick han frågan av Ny generation om han ville dra i gång den skolgrupp som funnits på skolan men inte var aktiv längre. Jakob, som varit ledare för kristna skolgruppen på den högstadieskola han gick på innan, tackade genast ja.

− Jag brinner för att sprida min tro i vardagen. En skolgrupp är ett ytterst bra tillfälle för oss kristna på skolan att träffas och gemensamt göra något för att sprida Jesus till skolan, säger Jakob, när han sitter på tåget hem efter en skoldag.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Har politikerna lärt sig läxan från förra valkampanjen?

Israelkommentar Man skulle kunna tro att med två val så tätt inpå varandra som april och september, borde resultaten bli ganska lika. Men det är verkligen inte...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...