Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Jakob Öhman Foto: Privat

Skolgruppen vill vara en resurs för skolan

Att skapa goda relationer med ledning och lärare, vara en tillgång för skolan och visa hur kristna egentligen är – det är Jakob Öhmans vision med kristna skolgruppen.

Ung · Publicerad 08:30, 23 dec 2018

När Jakob Öhman började teknikprogrammet på Dragonskolan i Umeå fick han frågan av Ny generation om han ville dra i gång den skolgrupp som funnits på skolan men inte var aktiv längre. Jakob, som varit ledare för kristna skolgruppen på den högstadieskola han gick på innan, tackade genast ja.

− Jag brinner för att sprida min tro i vardagen. En skolgrupp är ett ytterst bra tillfälle för oss kristna på skolan att träffas och gemensamt göra något för att sprida Jesus till skolan, säger Jakob, när han sitter på tåget hem efter en skoldag.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Stå upp mot terrorn – över hela linjen

Ledare Dådet i Christchurch Fredagens terrordåd i Nya Zeeland var en stor tragedi, då 50 människor mördades i två moskéer. Massmedier och beslutsfattare har reagerat på rimligt...