Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Bakade 500 pepparkakor till skolan

På Attarpsskolan i Bankeryd spreds kärlek och pepparkaksdoft när Ny generation-gruppen delade ut 500 pepparkakor, till elevernas stora glädje.

Ung · Publicerad 08:40, 23 dec 2018

Wilma Norburg och Johanna Tingel går båda i 9:an på Attarpsskolan. De är två av tre ledare för gruppen och fick ta över när föregående ledare började gymnasiet. Gruppen har funnits länge på skolan och Wilma och Johanna jobbar för att det ska fortsätta så.

− Vi är runt 25 stycken som träffas varje gång, även om det är lite olika hur många som kommer från gång till gång, säger Johanna.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Har politikerna lärt sig läxan från förra valkampanjen?

Israelkommentar Man skulle kunna tro att med två val så tätt inpå varandra som april och september, borde resultaten bli ganska lika. Men det är verkligen inte...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...