Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Ny liveskiva från New Wine fokuserar på personen Jesus

Den femte liveskivan från New Wine Sverige är här, med såväl nyskrivet och nyöversatt som några nya versioner av redan utgivna lovsånger. – Den stora intentionen och längtan med lovsången är att hitta tillbaka till den enkla fascinationen av namnet Jesus och personen Jesus, menar lovsångsledaren Alfred Nygren.

Reportage · Publicerad 08:00, 6 dec 2018

”Överallt och alla är du Gud, i himmel och jord. Du är välkommen.” Texten från David André Östbys lovsång ”Välkommen” drar i gång New Wine Sveriges nya skiva, Jesus du förtjänar allt, som är nätverkets femte lovsångsskiva i ordningen.

Skivan spelades in i somras under New Wines konferens i Arena Vänersborg, med en skara på upp­emot tvåtusen personer.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Evangelisation – nej tack?

Ledare Forskningsinstitutet Barna Group har på uppdrag av Alpha USA gjort en undersökning av kristnas tankar kring evangelisation. Det mest omskakande...

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...