Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Kroppen svarar på dina kommandon

Vägen till en bättre hälsa behöver inte vara krånglig. Med några enkla kommandon i rätt riktning kommer kroppen att svara direkt. Det menar Monica Wigren som driver företaget Bygg din hälsa.

Reportage · Publicerad 08:00, 23 feb 2019

För åtta år sedan bestämde sig Monica Wigren att göra något mer av sitt intresse för kost och hälsa genom att sätta sig i skolbänken. I fem år utbildade hon sig inom kost, hälsa och stress. Den fördjupade kunskapen om kroppen och hur den fungerar fascinerade henne.

− Det var fantastiskt att se hur allt hänger ihop. Vi kan verkligen, på riktigt, påverka hur vi mår genom kost, sömn, rörelse, tankar, relationer, återhämtning och det andliga livet, säger hon.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...