HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

Gud upprättade deras familj

När Silvia och Demetrio Martini skiljde sig efter några års äktenskap skapade det sår i bådas liv. Men kärleken som gick förlorad blev genom bön och upprättelse återfunnen och i dag har de allt vad de kunnat drömma om – tillsammans.

Reportage · Publicerad 09:26, 3 dec 2018

Kaffet står och puttrar i det smakfullt renoverade köket i den stora villan i Örebro. Familjefoton på väggarna, små barnskor i hallen och ett stort tonårsrum i källaren. Här hemma hos familjen Martini syns inga spår av historien, bortsett från den tacksamhet och glädje som bubblar över när de börjar berätta.

− Det här är allt vad jag drömde om, säger Gabriel, 17, när han håller en av sina småbröder i knät.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...

Trollkonstnären Netanyahu

Det israeliska valet är över och resultatet blev som förväntat en seger för högersidan. Netanyahu lyckades till och med leda Likud till att bli det...