Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Gud upprättade deras familj

När Silvia och Demetrio Martini skiljde sig efter några års äktenskap skapade det sår i bådas liv. Men kärleken som gick förlorad blev genom bön och upprättelse återfunnen och i dag har de allt vad de kunnat drömma om – tillsammans.

Reportage · Publicerad 09:26, 3 dec 2018

Kaffet står och puttrar i det smakfullt renoverade köket i den stora villan i Örebro. Familjefoton på väggarna, små barnskor i hallen och ett stort tonårsrum i källaren. Här hemma hos familjen Martini syns inga spår av historien, bortsett från den tacksamhet och glädje som bubblar över när de börjar berätta.

− Det här är allt vad jag drömde om, säger Gabriel, 17, när han håller en av sina småbröder i knät.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Svenska kyrkan försvarar ny tolkning

Bibeltext. Berättelsen om David och Jonatan kan ha handlat om en parrelation. Det hävdar Cristina Grenholm, kyrkosekreterare vid kyrkokansliet och samordnare av...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...