Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Europeiska städer mediabombas med evangeliet

Att lyfta fram vittnesbörd om Jesus via TV-reklam, på bussar och enorma reklamskyltar. Med den strategin genomför IRR-TV/ Mediemission, månadslånga kampanjer i bland annat Europas städer. – Vi når ut minst lika effektivt som tusen enskilda missionärer, säger verksamhetsledaren Hannu Haukka.

Reportage · Publicerad 09:00, 28 okt 2018

Finska IRR-TV arbetar med mission runt om i världen, framför allt genom medier och annonskampanjer.

Mest spektakulära, och potentiellt mest framgångsrika, är storstadskampanjerna. Under en månad fylls då gator, torg och medier med korta och slagkraftiga budskap om kristen tro.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Svenska kyrkan försvarar ny tolkning

Bibeltext. Berättelsen om David och Jonatan kan ha handlat om en parrelation. Det hävdar Cristina Grenholm, kyrkosekreterare vid kyrkokansliet och samordnare av...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...