Registrera

Registrera en ny användare

För att kunna logga in på vår hemsida eller i vår e-tidning från och med den 20 november 2023 behöver alla våra prenumeranter registrera en ny användare.


Vi har bytt datasystem, vilket medför att alla våra läsare behöver skapa en ny inloggning för att kunna ta del av vårt digitala utbud (man behöver inte registrera en ny användare för att få papperstidningen).


Här nedan följer en instruktion för hur du registrerar dig hos ConnectID:

  1. Gå in på varldenidag.se eller varldenidag.se/kundservice
  2. Klicka på knappen ”Registrera ny användare”.
  3. Fyll i din mailadress eller ditt mobilnummer (detta blir ditt användarnamn) och klicka på knappen ”SKICKA ENGÅNGSKOD”.
  4. En engångskod skickas till dig via det sätt du angav (e-post eller sms). Fyll i koden du fick och klicka på ”FORTSÄTT”.
  5. Skriv in ett eget lösenord. Upprepa lösenordet och klicka på ”LOGGA IN” (du behöver acceptera användarvillkoren för att komma vidare).
  6. Du får nu meddelandet ”Vi har hittat dig i vårt system”.
    Om du får upp meddelandet ”Vi kan inte hitta din prenumeration”, se nedan*.
  7. Kontrollera att ditt namn stämmer och klicka på ”LOGGA IN”. Nu är du klar!
  8. Du får en bekräftelse via e-post eller sms som talar om att ”Din ConnectID-användare är nu kopplad till din prenumeration på Världen Idag.”

* Om du får meddelandet ”Vi kan inte hitta din prenumeration” beror det på att du aldrig tidigare gett Världen idag någon e-post­adress/mobil­nummer. Då behöver du göra det för att komma vidare och kunna logga in. Fyll i ditt kund­nummer, mobil och post­nummer så att vi kan koppla din e-post­adress till din prenumeration.

Om du saknar ditt kundnummer ber vi dig kontakta kundtjänst. Skicka ett mail till kundtjanst@varldenidag.se och ange vem du är, namn och adress, så lägger vi till din e-postadress. Du kan även ringa kundtjänst på tel 018-430 40 50 helgfria vardagar kl. 10-12 och 14-16.

Powered by Labrador CMS