Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Trio skriver lovsång tillsammans med Gud

Med 130 mil emellan sig skapar de musik utifrån samma passion. Nu har Marianne, Marie & Anders släppt den nya EP:n ”Rippling Well” – skapad av sånger som de berättar att den helige Ande har gett dem. – Det är ett vittnesbörd i sig – att Gud faktiskt fortfarande skapar och att han skapar genom oss människor, säger Anders Johansson.

Nyheter · Publicerad 14:55, 21 jul 2019

Marianne Andersson tror inte att det var en slump att hon skulle träffa på Marie och Anders genom en helg-bibelskola i Göteborg – 130 mil hemifrån den egna hemorten Vidsel i Norrbotten. 

Marie och Anders Johansson var ett gift Göteborgspar som skapat musik ihop sedan 2006 på det egna bolaget Majo Music. Marianne å sin sida hade även hon släppt musik på egen hand, bland annat under namnet Talitha och lovsångsserien ”Triumf & tillbedjan” med sitt team i Vidsel.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...