Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Trio skriver lovsång tillsammans med Gud

Med 130 mil emellan sig skapar de musik utifrån samma passion. Nu har Marianne, Marie & Anders släppt den nya EP:n ”Rippling Well” – skapad av sånger som de berättar att den helige Ande har gett dem. – Det är ett vittnesbörd i sig – att Gud faktiskt fortfarande skapar och att han skapar genom oss människor, säger Anders Johansson.

Nyheter · Publicerad 14:55, 21 jul 2019

Marianne Andersson tror inte att det var en slump att hon skulle träffa på Marie och Anders genom en helg-bibelskola i Göteborg – 130 mil hemifrån den egna hemorten Vidsel i Norrbotten. 

Marie och Anders Johansson var ett gift Göteborgspar som skapat musik ihop sedan 2006 på det egna bolaget Majo Music. Marianne å sin sida hade även hon släppt musik på egen hand, bland annat under namnet Talitha och lovsångsserien ”Triumf & tillbedjan” med sitt team i Vidsel.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Biblar undantas i handelskriget

USA Det pågår ett handelskrig mellan USA och Kina, vilket skapat oro också hos kristna aktörer. En stor del av USA:s, och hela världens, biblar och andra...

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...