Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.
Johannesevangeliet 8:32

Världen idag

Sprider tron genom Världen idags julmagasin

Normi Stomberg har tillsammans med andra delat ut hundratals exemplar av Världen idags julmagasin i bostadsområdet Sjöåkra i Bankeryd för att berätta om evangeliet om Jesus. – Tidningen öppnar upp dörrar, säger hon.

Nyheter · Publicerad 14:43, 11 dec 2019

Normi Stomberg har själv använt sig av skrivet material för att sprida det kristna budskapet ända sedan hon blev frälst 1976. I dag är hon över 80 år men fortsätter att evangelisera.

– Världen idag gör fantastiska tidningar och jag tror verkligen att vi kan nå ut genom att använda dem.

Ungefär 300 exemplar av julmagasinet har spridits i ett bostadsområde och de kommer att följa upp insatsen med att senare bjuda in till en Alphakurs.

– Vi försöker då knyta an till detta och fånga upp det intresse som har väckts. När människor läser vittnesbörden om Guds ingripanden i tidningen blir de nyfikna.

Normi Stomberg tillhör Bankeryds missionskyrka och hon hoppas att fler ska ta möjligheten att använda sig av det goda evangelisationsmaterial som finns för att dela med sig av de goda nyheterna.

– Det handlar inte om att vi är särskilt duktiga, men vi vill inspirera andra att gå ut som Jesu vittnen. Alla kan vi göra något, säger hon.

Ny teknik bäddar för antikristligt system

Ledare På SVT Play kan man titta på en dokumentär vid namn ”Det kinesiska experimentet”. Den ger en skrämmande inblick i det enorma system för...

Utan den närvaron skulle mycket av vårt samhälle falla samman.

Ledarkrönika Om jag ska skriva några rader om hur jag i början av januari vände stegen upp mot Clarion Sign i Stockholm, till pingströrelsens årliga nationella...

Utstött – men pånyttfödd

Missionsglimten Jag är helt omtumlad av mötet med Alamak! Hon är strax över tjugo år och bor i ett av Asiens tuffaste länder. I dag står hon utanför sin...
Senaste nytt
Mest lästa just nu

Utstött – men pånyttfödd

Missionsglimten Jag är helt omtumlad av mötet med Alamak! Hon är strax över tjugo år och bor i ett av Asiens tuffaste länder. I dag står hon utanför sin...