Herre min Gud, många är undren du gjort och tankarna du tänkt för oss. Inget kan liknas vid dig.
Psaltaren 40:6

Världen idag

Sprider tron genom Världen idags julmagasin

Normi Stomberg har tillsammans med andra delat ut hundratals exemplar av Världen idags julmagasin i bostadsområdet Sjöåkra i Bankeryd för att berätta om evangeliet om Jesus. – Tidningen öppnar upp dörrar, säger hon.

Nyheter · Publicerad 14:43, 11 dec 2019

Normi Stomberg har själv använt sig av skrivet material för att sprida det kristna budskapet ända sedan hon blev frälst 1976. I dag är hon över 80 år men fortsätter att evangelisera.

– Världen idag gör fantastiska tidningar och jag tror verkligen att vi kan nå ut genom att använda dem.

Ungefär 300 exemplar av julmagasinet har spridits i ett bostadsområde och de kommer att följa upp insatsen med att senare bjuda in till en Alphakurs.

– Vi försöker då knyta an till detta och fånga upp det intresse som har väckts. När människor läser vittnesbörden om Guds ingripanden i tidningen blir de nyfikna.

Normi Stomberg tillhör Bankeryds missionskyrka och hon hoppas att fler ska ta möjligheten att använda sig av det goda evangelisationsmaterial som finns för att dela med sig av de goda nyheterna.

– Det handlar inte om att vi är särskilt duktiga, men vi vill inspirera andra att gå ut som Jesu vittnen. Alla kan vi göra något, säger hon.

En öppen debatt kritiskt för vår framtid

Ledare I veckan publicerades ett uppmärksammat öppet brev i tidningen Harper Magazine. Brevet är... lördag 11/7 00:00

Sverige behöver en kristen ”68-rörelse”

Ledare Har du känt dig frustrerad över att dina barn i skolbänken drillas i idéer och värden som strider... torsdag 9/7 00:00

Gammalt jättekors funnet i Pakistan

Historia. I juni upptäcktes ett stort marmorkors i bergen i norra Pakistan. Det kan vara mer än tusen år... lördag 11/7 16:51

Att vara sänd är att inte underskatta rollen som ”god granne”.

Inför söndag Mark 3:7–19 Just den här söndagen, den 12 juli, avslutar vi Hönökonferensen med en... fredag 10/7 12:00

Kan en kristen bära vapen?

Mot väggen Kan en kristen med gott samvete bära vapen i egenskap av polis eller militär och när så behövs även...

Hans Sundberg – min bakgrund

John Wimber och Vineyard i Sverige (del 2/10). På Fjellstedtska skolan blev Hans andedöpt och började lära känna Andens liv. Han låter vuxendöpa...