Öppna mina ögon, så att jag ser undren i din undervisning.
Psaltaren 119:18

Världen idag

George Verwer, nu 82 år, startade missionsorganisationen Operation Mobilisation för drygt sextio år sedan. Foto: Börje Norlén/Arkiv

Sommarsoffan live-intervjuar OM:s grundare

På måndag kan svenskar ställa frågor till missionsorganisationen OM:s grundare, evangelisten George Verwer. I en direktsänd intervju ska den numera 82-årige evangelisten tala om vägledande principer och svara på tittarfrågor.

Nyheter · Publicerad 18:00, 4 jul 2020

Evangelisten och OM-grundaren George Verwer, som också är författare till flera böcker, beskrivs av OM Sverige som ”en passionerad förespråkare för det överlåtna lärjungaskapet”. Intervjun på måndag är en del av OM Sveriges återkommande evenemang ”Sommarsoffan”, en serie intervjuer på måndagar klockan 18–18:30 med yngre och äldre missionärer i OM:s nätverk.

Intervjun med Verwer kommer att sändas både via Facebook Live och med videokonferensprogrammet Zoom och det krävs inte att den som vill titta har något eget konto för tjänsterna. OM-arbetare Susan Carlén kommer att leda intervjun, och den som tittar med hjälp av Zoom kan själv få möjlighet att ställa frågor till OM-grundaren.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
En månad gratis!
Läs allt du vill med Världen idag DIGITAL
Du får tillgång till:
✓  Samtliga artiklar på varldenidag.se
✓  E-tidningen fyra dagar i veckan
✓  Digitala korsord

Är makten viktigare än sanning för Harris?

Gästledare Demokraternas presidentkandidat Joe Biden har valt senator Kamala Harris som sin... lördag 15/8 00:00

Frågan är om du använder det du har fått?

Inför söndag 1 Korinthierbrevet 12:4–11 Jag var tio år gammal när jag på läger bad om att få bli andedöpt.... torsdag 13/8 00:10