Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Sebastian Stakset besökte nyligen Kungsportskyrkan i Huskvarna. Foto: Mikael Good

Sebastian Stakset blev medlem i Livets ord

Vid söndagens gudstjänst på Livets ord i Uppsala välkomnades Sebastian Stakset och hans familj som nya medlemmar. – Jag tror detta kommer att bli en stark katalysator för det Gud vill göra genom min tjänst, säger Stakset till Världen idag.

Nyheter · Publicerad 16:58, 15 jan 2019

Sebastian Stakset berättar för Världen idag att både han och hans fru, Isabella, har fått flera profetiska tilltal om att gå med i Livets ord. En av pastorerna i parets tidigare församling, spansktalande Ichtus i Stockholm, förmedlade ett tilltal angående detta efter att familjen berättat om den planerade flytten. Tilltalet hade han fått redan två år tidigare.

– Vi står väldigt nära våra pastorer i Ichtus, säger Sebastian Stakset.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...