På Gud, vars ord jag prisar, på Gud litar jag och fruktar inte.Vad kan människor göra mig?
Psaltaren 56:5

Världen idag

Sångerska fick dödshot efter duett med israel

Den marockanska sångerskan Sanaa Mohamed ska ha tagit emot dödshot och även ha gripits kortfristigt på Kuwaits flygplats förra veckan, strax efter att hon släppt en låt tillsammans med den israeliske artisten Elkana Marziano.

Nyheter · Publicerad 15:52, 15 feb 2021

Det uppgav israeliska Channel 12 News, enligt Israel Haoyom. Elkana Marziano har marockanskt ursprung och har bland annat sagt att han önskar sjunga för Marockos kung.

Enligt en källa greps Sanaa Mohamed på flygplatsen för att Kuwait och Israel inte har officiella relationer. Den marockanska artisten ska även ha ställt in en intervju med Channel 12 News. På sitt officiella Instragramkonto lade dock Sanaa Mohamed upp en låt på Alla hjärtans dag, i söndags, med en hälsning till sina följare om att älska sig själva.

Marocko beslöt förra året att normalisera sina relationer med Israel, i likhet med Förenade arabemiraten Bahrain.

Skadligt när Försäkringskassan och 1177 manipulerar språket

Ledare 1177 Vårdguiden är ”invånarnas samlade ingång till den offentliga hälso- och sjukvården” och drivs... onsdag 12/5 00:10

Israelambassadör: Vänstern bidrar till judehatet

Antisemitism. Både det importerade hatet från Mellanöstern och den tradition av hat, uppvigling och fientlighet... torsdag 13/5 09:00

Israel beskylls för apartheid 200 gånger i spridd rapport

Israelkommentar Human Rights Watch (HRW) är en ekonomiskt och partipolitiskt oberoende människorättsorganisation,...
Podcasts
Följ Världen idag i sociala medier