Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Så tar Sävsjökyrkor hand om alla som blivit frälsta

De 250 personer som blev frälsta vid den stora tältkampanjen i Sävsjö blir nu kontaktade av lokala församlingar för uppföljning. Samtidigt har de lokala kyrkorna, i följsamhet mot det andliga skeendet, valt att denna vecka fortsätta med egna tältmöten på orten.

Nyheter · Publicerad 16:33, 12 jul 2019

– Vi har sagt, låt oss fortsätta och se vad Gud vill göra den här veckan. Vi tror att han vill mer än fem dagar. Guds optimala plan är att ett andligt skeende kommer igång, menar PeO Svensson som är pastor i Sävsjöförsamlingen Guds kraft och som själv var med i det starka andliga skeende som berörde Sävsjöbygden på 1980-talet.

– Det höll på och berörde fler och fler, vecka efter vecka, månad efter månad, berättar han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Politiska experiment – förödande för familjer

Ledare Vi vet att även om det finns en stabilitet och självläkningsprocess inbyggd i det ekologiska systemet så kan balansen rubbas. Ingreppen kan bli så...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....