Nej, liksom han som har kallat er är helig ska också ni vara heliga i allt ni gör. Det står ju skrivet: Ni ska vara heliga, för jag är helig.
1 Petrusbrevet 1:15-16

Världen idag

S avvisar kupp i Botkyrka – men frågetecken kvarstår

Det finns inga belägg för att Socialdemokraterna i Botkyrka infiltrerats av gängkriminella, enligt partiets egen utredning. Men distriktsordföranden kan inte definitivt säga att inga gängkriminella finns i partiets Botkyrkaavdelning. Och Moderaterna anser att utredningen väcker fler frågor än svar.

Nyheter · Publicerad 17:00, 14 feb 2023

Det var den 28 januari som ett medlemsmöte i arbetarekommunen i Botkyrka, med knapp majoritet, förklarade att man inte längre hade förtroende för Ebba Östlin som S-gruppledare eller att hon fortsätter som kommunstyrelsens ordförande.

Uppgifter, som olika medier rapporterat om, säger att det kan ha varit en slags kupp genomförd med hjälp av personer kopplade till kriminella i det så kallade Vårbynätverket som blivit S-medlemmar och sedan var med och röstade bort henne.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
En månad gratis!
Läs allt du vill med Världen idag DIGITAL
Du får tillgång till:
✓  Samtliga artiklar på varldenidag.se
✓  E-tidningen fem dagar i veckan
✓  Digitala korsord

”Alla tiders sånger” från Nashville sänds på TBN Nordic

Tv. Nu sänds hela programserien ”Alla tiders sånger” på den kristna tv-kanalen TBN Nordic, i åtta... söndag 24/9 11:00

Många bär ansvar för Sveriges resa från Bullerby till barnsoldater

Ledare Våld, sprängningar, skjutningar och regelrätta avrättningar fortsätter att plåga Sverige. Det... fredag 22/9 00:10