Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Pojke nära drunkning - blev ”mirakulöst” räddad

En 12-årig pojke blev mirakulös räddad från drunkning när sjuksköterskor försökte få liv i honom på stranden. Under tiden sjöng och ropade hans kristna familj till Gud. – Det var utan tvekan ett mirakel, säger pojkens mamma.

Nyheter · Publicerad 18:00, 27 jul 2019

En skön dag på stranden i början av juli blev till en skräckupplevelse för familjen Floyd när deras son Levi, 12 år, försvann ute i vågorna, skriver The Christian Post. Pappan i familjen ska ha rusat ut i vattnet och dragit upp Levi som då ska ha upphört med att andas och var alldeles blå över hela kroppen.

– Han var livlös. Det var tomt, säger mamma Lyndsey Floyd.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Vilket EU-land ska bli först med att flytta sin ambassad?

Israelkommentar Hemkommen efter ännu en intressant resa till Jerusalem känner jag mig inspirerad att kommentera ambassadflyttningarna i Israel. I skrivande stund har...

Sötpotatis – en gröda med svensk potential

Visst älskar sötpotatisen värme, men kan Kanada så kan vi. Den svenska sötpotatisen har potential, enligt Sveriges lantbruksuniversitet.