Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Plusarkiv: Per-Erik Hallin fyller 60

Nyheter · Publicerad 06:45, 8 jan 2010
Svensk gospelkändis med Kalle Anka-röst och ett stort hjärta för Guds rike. På torsdagen fyllde Per-Erik Hallin 60 år.

Hallin slog igenom på 1970-talet och har sjungit och spelat med storheter som Elvis Presley och Bill Maxwell. På hemmaplan har han framträtt med Carola och Frank Ådahl och deltagit i Melodifestivalen. Per-Erik Hallin har också gjort Kalle Ankas röst på svensk film.
Han har visat stort engagemang för Guds rike, bland annat som en av resenärerna med det så kallade Bönetåget till Treriksröset.
Inför sin födelsedag har Per-Erik Hallin olyckligt drabbats av tilltagande tinnitus. Han låter genom sin bokare meddela att han tills vidare ställer in intervjuer och framträdanden. Som det ser ut nu innebär det också att Hallin inte kan medverka i den planerade Salt-turnén i början av februari.

Världen idag
redaktionen@varldenidag.se

Antisemitiska åsikter hos visselblåsare

Journalistik. Google svartlistar vissa kristna och konservativa nyhetssidor, enligt visselblåsare. Detta berättade Världen idag och flera andra medier om nyligen....

TV3 kan lära kyrkan om synd och omvändelse

Ledare Sommarens tv-tablåer har som brukligt präglats av repriser. Ett program som har kört mängder med gamla avsnitt är TV3:s Lyxfällan. Egentligen är det...