Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Plusarkiv: Per-Erik Hallin fyller 60

Nyheter · Publicerad 06:45, 8 jan 2010
Svensk gospelkändis med Kalle Anka-röst och ett stort hjärta för Guds rike. På torsdagen fyllde Per-Erik Hallin 60 år.

Hallin slog igenom på 1970-talet och har sjungit och spelat med storheter som Elvis Presley och Bill Maxwell. På hemmaplan har han framträtt med Carola och Frank Ådahl och deltagit i Melodifestivalen. Per-Erik Hallin har också gjort Kalle Ankas röst på svensk film.
Han har visat stort engagemang för Guds rike, bland annat som en av resenärerna med det så kallade Bönetåget till Treriksröset.
Inför sin födelsedag har Per-Erik Hallin olyckligt drabbats av tilltagande tinnitus. Han låter genom sin bokare meddela att han tills vidare ställer in intervjuer och framträdanden. Som det ser ut nu innebär det också att Hallin inte kan medverka i den planerade Salt-turnén i början av februari.

Världen idag
redaktionen@varldenidag.se

Stabila församlingar med stabila ledare

En avgörande fråga för väckelse, mission och evangelisation i Sverige är kvaliteten på de lokala församlingarna och kyrkorna. Kristus har kallat sin...

UD anklagas för dubbelmoral om religionsfrihet

Mänskliga rättigheter. Det är inte bara Israel som svenska UD kritiserar för påstådda brister avseende religionsfrihet. I nya rapporter pekas till exempel Frankrike och...