Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

David Johansson börjar som pastor i Arken i Värnamo med fokus på mission. Foto: Johanna Köllerfors

Pingstprofil till Arken i Värnamo

67-åringen David Johansson har inga planer på att lägga sig på latsidan. Nu har han fått en ny tjänst som pastor med inriktning mission i Pingstkyrkan i Värnamo. Med sig tar han missionsorganisationen Testa mission.

Nyheter · Publicerad 20:00, 20 jun 2019

Han har flugit världen över, startat radiostationer, bibelskolor och predikat. Nu landar 67-åringen i pingstförsamlingen i Värnamo. Där ska han driva, inspirera och utmana till mission, står det i kallelsen från församlingen. David Johansson är förväntansfull inför att fortsätta sitt missionsuppdrag genom en ny tjänst.

– Det känns spännande att ha en församling att samarbeta med. Spännande att få följa deras egna arbeten i olika delar av världen, säger han till Världen idag.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....