Låt dig inte besegras av det onda, utan besegra det onda med det goda.
Romarbrevet 12:21

Världen idag

Michael W. Smith har vunnit många utmärkelser. På bilden uppträder han på Dove Awards-galan i Nashville 2019. Foto: Mark Humphrey/AP/TT

Michael W Smith kommer till Sverige i sommar

En av kristenhetens största artister – Michael W Smith – kommer till Sverige i sommar. Smith kommer att uppträda både på Torpkonferensen och Nyhemsveckan.

Nyheter · Publicerad 11:42, 27 feb 2020

Med låtar som ”Above all” och ”Agnus Dei” har Michael W Smith gjort sig känd bland kristna över hela världen. Han har vunnit Grammy Awards, American Music Awards och Dove Awards, och sålt mer än 15 miljoner album.  

”Det finns få som har betytt så mycket för kristen musik som Michael W Smith. Han har genom sin karriär banat väg för många andra som kunnat ta rygg på honom”, skriver konsertarrangören Tomas Lindeh i ett pressmeddelande.

I midsommar kommer artisten till både Torpkonferensen och Nyhemsveckan. Torsdagen den 18 juni uppträder han på EFK:s Torpkonferens och fredagen den 19 juni uppträder han på pingströrelsens Nyhemsvecka.

”Michael kommer med fullt band och sångare för två unika konsertupplevelser under sommarens två största kristna konferenser”, skriver Tomas Lindeh.

Michael W Smith talar ofta om sin tro.

– Jag känner att Gud rör sig genom sin kyrka och att han kallar oss att vara en röst och ett hjärta, säger han på sin hemsida.

Han uttrycker därefter en önskan om att varje nation, varje by och varje församling kommer samman.

– Hur skulle det vara om vi gav honom det som behagar honom mest – vår enhet, säger artisten.

Biljetter till konserterna släpps, enligt Tomas Lindeh, på konferensernas hemsidor nu på fredag.

Deir Yassin – myten som bidrog till de palestinska flyktingarna

Israelkommentar Myten om den så kallade massakern i den ”fredliga” arabiska byn Deir Yassin i april 1948, strax... torsdag 2/4 00:00

När det kniper vill staten ha kyrkans hjälp

Ledare Förra veckan mötte statsministern trossamfunden: kristna, judar, muslimer och buddhister. På sin... torsdag 2/4 00:00

Döljer Jesus sanningen för vissa?

I Bibeln står det på flera ställen att Jesus säger att han talade i liknelser för att vissa... torsdag 2/4 00:10

Döljer Jesus sanningen för vissa?

I Bibeln står det på flera ställen att Jesus säger att han talade i liknelser för att vissa...